Helemaal gratis programma's

WebFlash

Dit innovatieve stukje software stelt je in staat om je meest frequent bezochte webpagina’s automatisch bijgewerkt, te tonen tijdens de rustmomenten van je PC. Dus even een kopje koffie of een telefoontje en het laatste nieuws, weer, verkeer, beurs, TV programma's of sportinformatie komt als een film voorbij. Toepassingen zijn oneindig groot.
Zoek je een huis (of huisgenoot), meespeuren naar vermisten of gezochten, altijd het eerst op de hoogte van aanbiedingen van Aldi, Wehkamp, Kijkshop of platenzaak? Misschien je eigen website met vrienden delen, of digitale foto's en films met de hele familie van IJsland tot Nieuw Zeeland? Of volg je tussendoor het scorebord op Wimbledon of het EK, Olympische Spelen, WK voetbal, sportuitslagen?
Website:WebFlash
Download:Direct downloaden
Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.