Helemaal gratis programma's

Overzicht van gratis programma's in de categorie spelletjes

Visual Boy Advance
Visual Boy Advance ook wel bekend als VBA. Dit is een emulator van de Gameboy Advance op je PC! In deze emulator kun je al je spellen van de Gameboy Advance en de Gameboy Color spelen. Wel moeten je je roms op je harddisk hebben. Als je je eigen roms niet zelf op je harddisk kunt zetten, kun je hier ook een backup downloaden.
Monopoly Deluxe
Dit is het zelfde als het oude vertrouwde monopoly.
BlockCAD
Met dit programma kun je met lego-stenen je eigen kasteel maken, of iets dat daar op lijkt...
Stratego
Een oud maar leuk bordspel.
Box World
Als u dit spelletje nog niet kent, dan moet u het gewoon proberen! Het is een uitermate kleine download van slechts 37kB en  uw heeft  daarna vele uren (of zelfs dagen of weken) speelplezier. Zeer verslavend!!!
gangstars1Een spel om aan de macht te komen.... Een spel om te overwinnen..... En nu een gratis v.i.p. account. MELD JE SNEL (EN GRATIS) AAN
LogTek Puzzle Maker
Dit is een puzzle maker met als thema: de Japanse puzzel ("Japanse Beeldzoekers" of "Logisch Tekenen"). Hierbij komt er een plaatje tevoorschijn als je de puzzel weet op te lossen.
Flight Gear Flightsimulator
Flight Gear Flightsimulator is een spel waarbij je in de huid van een echte piloot kunt kruipen. Dit spel is helemaal in 3D.
NLRisk 2
NLRisk 2 is een strategisch oorlogs spel waarbij je verschillende missies kan doen. Een gratis digitale versie van dit populaire bordspel.
 
Mafiaway
Mafiaway is een Grootschalig Multiplayer RPG. Het doel is om zoveel mogelijk macht te krijgen. Maak families, Doe Misdaden en Steel Auto's om zo hoger te komen. Behandel je familie respectvol, dan zullen ze jou ook met respect behandelen!
MARIO
Vond u vroeger Mario ook  zo leuk (en misschien nog steeds), dan kunt u nu verschillende soorten landjes doen met als hoofdpersoon: MARIO!!
Rigs of Rods
Een erg grafische gratis game waar veel mods voor beschikbaar zijn. Ook beschikbaar voor linux en mac!
Return To Castle Wolfenstein 'Enemy Territory'
Return To Castle Wolfenstein 'Enemy Territory' is een 3D First Person Shooter. En.... hij is gratis .
NagaSkaki
Gratis schaakprogramma.
Skyroads
Dit is een oud (uit het DOS tijdperk) spel waarin je met grote snelheid over een speciaal parcour moet 'zoeven'. Het is zéér verslavend !!! Je bent dus gewaarschuwd...
Space Invaders
Dit is een iets modernere versie van de oude vertrouwde space invaders. De Direct downloaden-link bevat een zelf-extractor, dus 'zonder instalatie'.
Tribalwars
Tribalwars is een MMORPG waarin je je eigen dorpje moet stichten en door middel van véle troepen en edelmannen moet proberen meerdere dorpen in handen te krijgen en aan de top van de ranglijst zien te komen.
Sudoku Portable
Ook zo verslaaft aan sudoku? Nu kan je het op een stick zetten en overal spelen!
Future Pinball
Ontwerp nu je eigen flipperkast! Helemaal naar je eigen wensen in te richten en super realistisch. Wilt u niet zelf aan het ontwerpen slaan, download dan hier de ontwerpen die anderen voor u gemaakt hebben.
Live for Speed
Dit is een race-spel dat ook online is te spelen. Het spel is Nederlands en kan zonder registratie gespeeld worden.
Battle Tanks II
Battle Tanks II is een 3D game waarbij je je tegenstanders kapot moet schieten, maar pas op: ze kunnen jou net zo hard neerhalen!
Simutrans 128x128
Deze game is een gratis alternatief voor Transport Tycoon, maar dit programma is lichter en iets minder goed op grafisch gebied.
Flash Ludo
Dit is een 3D uitvoering van mens-erger-je-niet. Ken je hem nog?
Arena
Eenvoudig programma om te (leren) schaken. Gewoon over het internet spelen tegen iemand die aan de andere kant van de wereld zit (houd wel rekening met het tijdverschil).
War Rock
War Rock is een online te spelen First Person Shooter. Je kunt dus meteen beginnen...
ClickTris
ClickTris is een gratis versie van Tetris. Deze versie heeft een hele speciale layout...
TrueCombat:Elite (TC:E)
TC:E is een 3D shooter voor de PC, afgeleid van Enemy Territory. Werkelijk een geweldig, gratis spel! Gewoon proberen!!!
Carom 3D
Carom 3D is een 3D biljardspel. Deze game kan je online spelen en registratie is verplicht.
AS Peg
Een van de beste Peg solitaire spellen...
  • 6 Designs
  • 190 Levels
  • Highscores = voor elke level
  • bediening = muis
Linerider
Linerider is een spelletjes waarbij je een mannetje op een slee over een lijn moet laten 'glijden';
oftewel: gratis HUMOR!
Bitefight
Bitefight is een MMORPG (Massive Multi Player Online Role Playing Game) waarbij je of een weerwolf of een vampier bent. Het is de bedoeling dat jij de beste vampier c.q. weerwolf word door het andere ras uit te schakelen. Er zijn natuurlijk meedere mensen die dit spelen dus snel zal het gaan maar niet gemakkelijk.
Conquer Online
Conquer Online is een MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game). In dit spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk alles en iedereen kapot maakt, je hebt de mogelijkheid om je wapens te 'upgraden' en je pakjes (armor) te upgraden. Op de site kan je meer info vinden over het gratis spel... Het is een spel dat je moet downloaden, en je moet geregistreert zijn! Met de downloadlink wordt je naar een stukje van de site gestuurt waar je het spel als torrent, of wat dan ook kunt downloaden..
Bricks
Op deze SITE kun je meerdere versies van bricks downloaden. Bricks is een spel waarbij je verschillende blokjes moet verschuiven en een rode box naar het einde moet leiden.
Open TTD
Open TTD is een kloon van het spel: Transport Tycoon, alleen is deze gratis en kan je deze ook nog eens online tegen andere spelen. Bij deze versie is het wel zo, dat je transport tycoon deluxe moet hebben om deze te kunnen spelen!!!!!
Pingus
Pingus is een gratis kloon van het spel lemmings dat in 1991 is uitgebracht. Ook deze lemmings (pinguins) kunnen springen graven enz.
Tales of Pirates
Tales of Pirates is een MMORPG waarbij je een piraat bent, je moet de zeeën gaan bevaren en allerlij wezens uit de weg ruimen.
 
Of we nu jong of oud zijn, jongen of meisje, man of vrouw, we zijn allemaal wel eens op zoek naar avontuur. We dromen over hoe het zou zijn als je rijk bent, of beroemd. We willen uitdagingen aangaan en avontuur beleven!

Nu kan het allemaal online in dit gratis spel Tales of Pirate.
Gunroar
Gunroar is een shooter in de ruimte. Meer info over het spel is er niet echt dus je zou het hier mee moeten doen. Hij is echt gaaf (en gratis)! Heeft iets weg van Neon Wars...
Tower of Hanoi
Dit is een heel oud spelletje maar het blijft leuk! Wat moet je doen? Je moet gewoon alle schijven van de linker paal naar de rechter verplaatsen! Simpel... Online... en gratis...
 
Ogame
Ogame is een MMORPG. Bij dit spel is het de bedoeling dat je het universum overneemt, het is gewoon een gratis online game, op het internet dus.. Registratie is verplicht!
Cube 2
Cube 2 is een nieuwere versie van Cube (ook die game staat op deze site). Ook deze game is weer met Mac en met Linux te spelen.
Neverball
Dit is een soort Monkey Ball, maar dan zonder aap. Deze versie is iets moeilijker! Het is een combinatie van puzzels en actie, waarbij je vaardigheden danig op de proef gesteld worden...
Darkpirates
Dark Pirates is een MMORPG (Massive Multi Player Online Role Playing Game) waarbij je je eigen vloot moet gaan creëren om zo het universum (en andere spelers) over te nemen. In het begin zal het moeizaam gaan maar als je eenmaal in het spel zit ga je ook echt als een speer en... helemaal gratis...
3DEE
3DEE is een spectaculaire virtuele wereld bestaande uit een drie-dimensionale, grafische weergave van een stad met omgeving. Wil je de wondere wereld van de Virtual Reality ontdekken zonder super-dure en snelle computer? Nieuwe vrienden maken, chatten, rondlopen en bouwen in een 3D omgeving vanaf je eigen PC? Alles wat je hoeft te doen is de speciale gratis software ophalen en dan kun je 3DEE kosteloos betreden zolang en hoe vaak je maar wilt.
BananaKing
BananaKing is een MMORPG waarbij je een bananenboer bent. Het is de bedoeling dat je altijd zoveel mogelijk winst en omzet maakt. Registratie verplicht........spel is in het engels...
Silkroad Online
Silkroad is een MMORPG en is ook nog eens 3d! Registratie verplicht!!! Het spel is in een Chineese stijl gemaakt en opgebouwd. Om te kunnen downloaden moet je al een acount hebben.
Glest
Glest is een 3D real time strategy game die te vergelijken is met spellen als Age Of Empires en Empire Earth.
Trackmania Nations
Trackmania is een geweldig racespel waarbij je niet alleen moet racen, je moet ook door verschillende opstakels heen, zoals loopings en halfpipes.
Cube Maniak
De welbekende Rubiks kubus op uw PC, in 3D!
Linkermuisknop om beeld te draaien, rechtermuisknop om te draaien aan de kubus. Spelmenu in het Engels. Heeft ook een functie om meerdere spellen op te slaan en te laden, zodat U er de tijd voor kunt nemen!
Mines-Perfect Portable
Mines-Perfect Portable is vergelijkbaar met de gewone mijneveger maar dan met meerdere speltypes (echt iets om je vrije zaterdag middag mee te vullen). Het is ook zo dat het spel zelf een scorenlijts bijhoudt (geen gepruts met papiertje of: 'nee ik had meer punten')
Gyroball
Dit spel heeft heel veel weg van monkeyball, maar is er geen aap in het spel en zie je het bord van boven.
World of Padman
World of Padman is een 'gratis' 3d shooter waarbij je logo's op de muren moet zien te spuiten. Hiervoor moet je wel eerst één van je tegenstanders neerschieten om inkt te kunnen krijgen.
Warsow
Warsow is een cartoon achtige 3D shooter.
World Slide
Bij dit spel moet je de vakjes goed schuiven, maaaar.. het plaatje beweegt.
MonstersGame
MonstersGame is een MMORPG die is te vergelijken met Bitefight (staat ook op deze website). Ook bij dit spel moet je een weerwolf of een vampier zijn, en kun je met behulp van wapens en bewakers het andere ras uitschakelen.
CABAL Online
Cabal is een online actie game. Dit spel is helemaal in 3D en het is de bedoeling dat je het kwaad uit de weg ruimt.
Travian
Travian is een MMORPG (Massive Multi Player Online Role Playing Game) waarbij je je in een kolonisten-van-Catan-achtige wereld omhoog moet zien te hijsen door je dorp groter te maken en de troepen andere dorpen te later veroveren.
The Novelty
The Novelty is een gratis online text-based rpg spel. Je kan het in elke browser spelen, maar het wordt aangeraden om Firefox of Internet Explorer te gebruiken. Dit spel is volledig in het Nederlands! Wel even registreren...
MapleStory
MapleStory is een Massa Multiplayer Online Role Playing Game (mmorgp) waarbij je met behulp van verschillende wapens en jobs je weg moet vinden door het spel, samen met 40 miljoen anderen! Een onderdeel van de game zijn de verschillende quests. Registratie is verplicht!!!!
GunBound
GunBound is een soortgelijk spel verglijkbaar met Worms (lekker knallen). Er is wel één groot verschil: elk poppetje is anders d.w.z. dat elk poppetje een speler is achter de computer ergens in de wereld. Registratie is verplicht!!!
Cube
Cube is een 3D shooter voor op de PC. Deze game is ook met Linux en Mac te spelen.
Freeciv
Freeciv is een turn-based multiplayer computerspel, waarin iedere speler controle krijgt over een civilisatie, om, al vechtend, het ultieme doel te bereiken: De grootste civilisatie worden.
3Dsemulator

met dit progamatje kan je nintendo 3Ds spelletjes op je pc spelen

ToernooiplanningIn het kader van opleiding programmeren een java applicatie geschreven voor toernooiplanning dwz invoeren gegevens, rondeplanning, invoer resultaten, genereren eindstand. Behalve genereren van een eindstand is het programma vrij te gebruiken. Ik zou het prettig vinden indien hier een linkje naar toe komt. Het programma is te vinden via http://venes.biz/ToernooiPlan.jar m.vr.gr. Jos Venes
SynthesiaEen leuke maniet om piano te leren spelen, laat via midi strepen zien op de toetsen die je kan indrukken.Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.