Helemaal gratis programma's

XnView

Nederlandstalig grafisch windows programma voor foto- en filmbeheer. Ook zeer uitgebreide foto bewerkings mogelijkheden. Tevens geschikt voor batchbewerkingen op foto's. Is ook in staat om via een paar drukken op de knop foto's naar internet pagina's te zetten zodat opname in je eigen website een fluitje van een cent is.
 
XnView is een goed gratis programma om afbeeldingen mee te bekijken, beheren en licht te bewerken. Met name het grote aantal grafische bestandsformaten (meer dan 400!) dat ondersteund wordt is een pluspunt van XnView. Voor de conversie van afbeeldingen is dit gratis programma dan ook zeer aan te raden. 
 
Website:XnView
Download:Direct downloaden
Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.