Helemaal gratis programma's

Jimdo - gratis website maken

Jimdo is een online programma waarmee je gratis een website kunt maken. Het programma is zo gemaakt dat je geen technische kennis hoeft te hebben. Code is niet nodig. Jimdo kan direct in je browser gebruikt worden. Voor iPhone en iPad kan de gratis Jimdo app worden gedownload om ook mobiel de website bij te werken.
Website:Jimdo - gratis website maken
Download:Direct downloaden

LET OP!

Dit gratis programma is NIET door de webmaster van gratisprogrammas.nl goedgekeurd. Mogelijk verwijzen bovenstaande links naar een locatie die niet overeenkomt met de omschrijving die gegeven is! Het wordt afgeraden om op de link te klikken!

Als u toch naar dit gratis programma doorverwezen wilt worden, zijn hieronder de locaties weergegeven die achter de links zitten:
Website:http://nl.jimdo.com
Download:https://itunes.apple.com/nl/app/id588950703?mt=8&ls=1
Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.