Helemaal gratis programma's

Toernooiplanning

In het kader van opleiding programmeren een java applicatie geschreven voor toernooiplanning dwz invoeren gegevens, rondeplanning, invoer resultaten, genereren eindstand. Behalve genereren van een eindstand is het programma vrij te gebruiken. Ik zou het prettig vinden indien hier een linkje naar toe komt. Het programma is te vinden via http://venes.biz/ToernooiPlan.jar m.vr.gr. Jos Venes
Website:Toernooiplanning
Download:Direct downloaden

LET OP!

Dit gratis programma is NIET door de webmaster van gratisprogrammas.nl goedgekeurd. Mogelijk verwijzen bovenstaande links naar een locatie die niet overeenkomt met de omschrijving die gegeven is! Het wordt afgeraden om op de link te klikken!

Als u toch naar dit gratis programma doorverwezen wilt worden, zijn hieronder de locaties weergegeven die achter de links zitten:
Website:http://venes.biz
Download:http://venes.biz/ToernooiPlan.jar
Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.