Helemaal gratis programma's

Korèn Free

Je kunt je ledenadministratie in Excel of je ledenbeheer in Access voeren om kosten te besparen. Of je kunt gratis werken met Korèn Free. De software is op maat gemaakt voor je vereniging of ledenorganisatie. Met kun je je relaties beheren, je leden factureren en heb je ook de beschikking over een gratis interactieve ledenapp. Wat je krijgt: -Ledenbeheer -CRM met contactmanagement, takenbeheer & documentopslag -2 gebruikers -500 relaties invoeren -1000 facturen versturen op jaarbasis (en automatische incasso draaien) -Debiteurenbeheer -Online ledenapp -SaaS gehost op goed beveiligde servers
Website:Korèn Free
Download:Direct downloaden

LET OP!

Dit gratis programma is NIET door de webmaster van gratisprogrammas.nl goedgekeurd. Mogelijk verwijzen bovenstaande links naar een locatie die niet overeenkomt met de omschrijving die gegeven is! Het wordt afgeraden om op de link te klikken!

Als u toch naar dit gratis programma doorverwezen wilt worden, zijn hieronder de locaties weergegeven die achter de links zitten:
Website:https://koren.nl/korenfree
Download:https://koren.nl/korenfree
Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.