Helemaal gratis programma's

Overzicht van gratis programma's in de categorie educatief

ReadPlease 2003 (voorlezen)
Een gratis voorleesprogramma! Je kunt ook anderetalen installeren, b.v. Engels, NEDERLANDS, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees. Het klinkt helemaal niet slecht!
Leer na`vi uit de film Avatar
Ooit wel eens van de fictiefe taal na'vi gehoord, deze komt uit de film Avatar van james cameron.
De mensen in de wereld "pandora" spreken deze taal.
Nu is er iemand die deze taal heeft ontwikkeld en je kan het leren spreken.
op de website kan je ebooks krijgen om de taal te kunnen leren.
(er zijn ebooks te downloaden in het nederlands)
 
ook kan je mensen spreken op verschillende platformen zoals teamspeak en irc.
verder kan je op het forum vragen stellen.

één woord dat je alvast kan leren is: Kaltxì => hallo
 
succes met het leren van de taal: na`vi
BlockCAD
Met dit programma kun je met lego-stenen je eigen kasteel maken, of iets dat daar op lijkt...
AldfaerDit is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens.
Schaken voor kinderen
Kan je nog niet schaken maar wil je het wel leren... Nou nu kan dat. Dit is eigenlijk geen programma maar de site is erg leerzaam. Als je de regels geleerd hebt, kun je Arena downloaden. Kun je gelijk over het internet tegen iemand gaan spelen.
Mijn woordenboek
Online woordenboek met diverse functies. Of het om de Nederlandse of een anders taal gaat, dit is de site voor al uw taalvragen.
SEP - Vakwerken
Berekent de staafkrachten in een vlak vakwerk.
endorphin Learning Edition
Dit is een gratis programma waarmee je heel realistisch mensen kunt laten bewegen (animeren). Dit is een LEER-versie! Als je deze wilt gebruiken, geef je je e-mail op voor een GRATIS registratie-code.
Wrts - Overhoren
Altijd al moeite gehad met het leren van een vreemde taal? Met deze gratis ONLINE overhoor tool is het makkelijker om de woordjes meester te worden.
Nederlands Rijmwoordenboek
Dit online en gratis rijmwoordenboek bevat een uitgebreide verzameling rijmwoorden die systematisch zijn gerangschikt qua klank, klemtoon en aantal lettergrepen.
Gratis Theorielessen
Voor iedereen die nog theorielessen gaat volgen, of voor ervaren chauffeurs die hun kennis (gratis) willen opfrissen.
Maanatlas
De maan aan de hemel zal ons altijd blijven boeien. U heeft al gehoord dat men de donkere plekken 'Maren' noemt. En natuurlijk heeft U al eens een binocle of andere verrekijker op de maan gericht en daar de kraters gezien. Met deze maanatlas kunt U daar heel veel meer over te weten komen.
Teach2000
Moeite met het in het geheugen stampen van woordenlijsten van een andere taal? Niemand in de buurt om de Engelse rijtjes te overhoren? Gebruik Teach 2000, gratis software die het leren van vreemde talen leuk maakt!
S.E.P. - Bouwkraan
Veel jongens hebben vroeger uren gespeeld met een model van een hijskraan. Dolle pret! Met dit programma kun je weer even met een hijskraan spelen en hijsen en lasten verplaatsen. Er kan zelfs op de bouwplaats aan een bouwwerkje worden gebouwd.
RekenTest
Reken Test is een uitgebreid en fraai programma, met zeer veel mogelijkheden om het hoofdrekenen te oefenen.
EasyLOGO
EasyLOGO is een programmeerontwikkelomgeving voor beginners. Het dient een educatief doel en is niet gericht op snelheid of compleetheid. Het programma is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8.
S.E.P. - Zoekwoord
Met dit programma kunnen Nederlandse woorden in hun juiste spelling worden opgezocht.
ABC
Voor de kinderen die net beginnen te lezen. Dit al wat oudere programma leert uw kinderen spelenderwijs de letters van het alfabet en de cijfers van 0 tot 9 door ze uit te spreken. Erg leuk!
De Sterrenhemel
Dit gratis educatieve programma toont o.a. de sterrenhemel alsof je door een vensterraam kijkt. Je kunt dat raam in iedere gewenste windrichting draaien en overal op aarde neerzetten. Hierdoor is het eenvoudig om de naam van een ster of planeet te vinden.
Familierelaties
Dit programma geeft een overzicht van uw familiebanden en is een toegankelijke plaats voor familie-foto's. U voert van ieder familielid de vader en de moeder in en ziet daarna overzichtelijk de structuur van de hele familie. Simpel en gratis!
OVERHOOR
Typ eerst de vragen plus het bijbehorende antwoord in en overhoren maar, er komt geen vervelende leerkracht o.i.d. meer aan te pas.
SEP - Determinant
Bij een gegeven stelsel van n lineaire vergelijkingen met n onbekenden.berekent het programma de waarden van de onbekenden. Het maximum aantal in te voeren vergelijkingen is 99.Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.