Helemaal gratis programma's

Overzicht van gratis programma's in de categorie communicatie

Windows Live Messenger Portable
Via internet kun je nu echt overal (waar een computer voorhanden is) met je vrienden chatten...
Pegasus Mail
Pegasus Mail is het veiligste en meest uitgebreide gratis mailprogramma. Met Pegasus Mail kun je superefficiënt je mail afhandelen!
Web Album Generator
Nog nooit was het zo eenvoudig (en gratis) om een foto album op het internet te publiseren! Gewoon de foto's toevoegen, aangeven in wat voor stijl het album aangemaakt moet worden en klaar is Klara! Even uploaden naar de homepage en iedereen kan meegenieten van uw kiekjes...
Vertalen
Vertaler van complete zinnen
LimeWire
Gratis peer-to-peer downloader.
Mozilla Thunderbird 2Een nog betere en krachtigere versie van deze fameuze mail-client
Mobile Media Center (MMC)
Mobile Media Center is de nieuwe coole manier om via je mobiele telefoon te genieten van foto's, muziek en video's op je eigen PC. Luister naar je favoriete nummers waar je ook bent. Of wissel foto's en video's uit met je vrienden.

Het is gemakkelijk. Het is fun. En het is nog gratis ook!
Incredimail
Incredimail is een email programma die er kwa uiterlijk best goed uit ziet en voor iemand die zijn mail leuk wil opmaken. Daarnaast een hoop andere handige dingen, zoals een mailmelder. Ook heeft dit programma verschillende extra's:
  • emoticons in mails
  • wallpapers in mails
  • bericht dat je een e-mail hebt.
Skype
Skype is een prachtig stukje software waarmee je over het internet met elkaar kunt bellen/chatten/een video gesprek voeren/goedkoop sms'en en nog veel meer. Als je er de goede apparatuur voor hebt kun je ook nog eens met je eigen telefoontoestel gratis bellen naar anderen.
PuTTYPuTTY is een gratis implementatie van Telnet en SSH voor Windows.
3D Magic
Toevoeging aan Incredimail om leuke 3D effecten te zien als je bijvoorbeeld een mail verzendt of opent.
Google AdWords
Alweer een gratis programma van Google. Uw website krijgt nog meer bezoekers binnen de gewenste doelgroep. U betaalt alleen als iemand op de advertentie klikt en daadwerkelijk naar uw site toe geleid wordt. Met gratis advertentie-tegoed van € 50,-! Druk op onderstaande knop en incasseer direct uw gratis advertentie-tegoed, zodat u meteen aan de slag kunt.
BearShare
Met BearShare kan je muziek en films downloaden. Ook kan je muziek DELEN met je vrienden (die ook BearShare hebben). BearShare maakt gebruik van legale p2p!
MSN Messenger Plus! Live
Met deze versie van MSN kan je geluiden versturen naar elkaar en live tegen elkaar praten zonder dat je een video gesprek hoeft te starten. Je moet er wel messenger live voor hebben om deze te kunnen instaleren.
aMSN
Dit is bijna het zelfde als de gewone MSN maar deze versie is:
  • sneller
  • lichter
  • en zonder advertenties
deze versie is ook beschikbaar voor Linux en Mac
MSN Messenger
Dit is een programma waarmee je kunt chatten met anderen die online zijn. Ook kun je bestanden versturen. Dat is gemakkelijker en sneller dan via e-mail. Ook kan je met dit programma videogesprekken voeren en kan je ook nog eens af en toe samen een spelleteje spelen.
ICQ (I Seek You)
Met ICQ kunt u chatten, berichten, bestanden en URL's versturen, spelletjes spelen of gewoon in contact zijn met uw mede netters en dit terwijl u aan het surfen bent op het Net.
DC++
Deze P2P client geeft u de mogelijkheid om uw bestanden te delen over het zogenaamde Direct Connect netwerk, zonder restricties of beperkingen. Helemaal gratis en zonder advertenties!
ComyoNet
ComyoNet is een Messenger en marktplaats in één! Hiermee kunt u dus
1) live (direkt) advertenties plaatsen en live reageren!
2) chatten met adverteerders, vrienden, bieders, kopers...etc 
3) berichten versturen
4) naar nieuwe contacten zoeken...etc                             gratis!
Voor meer info zie comyonet website.
PuTTY Portable
PuTTY Portable is een gratis implementatie van Telnet en SSH voor Windows. En het leuke is dat je deze met je mee kunt nemen op je usb stick, dus je kunt het overal gebruiken.Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.