Helemaal gratis programma's

Overzicht van gratis programma's in de categorie hobby

Sinterklaas Gedichten Generator
U kunt hieronder de gegevens van de ontvanger van dit gedicht (en zijn kado) opgeven en direct een gratis gedicht laten maken:
Als u deze tekst kunt lezen, dan ondersteunt uw browser geen Java applets. Zoek een andere gratis gedichten generator op deze website!
Copyright © 2001 Raymond Penners, dotSphinx
Meer over Sinterklaas? Bezoek www.dotsphinx.com!
Leer na`vi uit de film Avatar
Ooit wel eens van de fictiefe taal na'vi gehoord, deze komt uit de film Avatar van james cameron.
De mensen in de wereld "pandora" spreken deze taal.
Nu is er iemand die deze taal heeft ontwikkeld en je kan het leren spreken.
op de website kan je ebooks krijgen om de taal te kunnen leren.
(er zijn ebooks te downloaden in het nederlands)
 
ook kan je mensen spreken op verschillende platformen zoals teamspeak en irc.
verder kan je op het forum vragen stellen.

één woord dat je alvast kan leren is: Kaltxì => hallo
 
succes met het leren van de taal: na`vi
Picasa2
Picasa2 is een programmas waarmee je al je foto's op je pc kunt importeren en naar je eigen zin kunt bewerken, met het enorme scala aan effecten. Tevens is er de mogelijkheid om je foto's op een cd-rom te branden (zonder moeilijke brandprogramma's). Dit programma is overigens van Google!
Nederlandse Voedingsmiddelen Tabel
Dit is een leuk hebbedingetje, met gegevens van 445 voedingsmiddelen over eiwitten, vetten, koolhydraten (in g/100g) , natrium (in mg/100g) en de calorische waarde per 100 gram.
Transponderlist Generator
Regelmatig wijzigt Ziggo de frequenties van de transport streams van de digitale televisie. Dat is erg lastig als je gebruikt maakt van een FireDTV, FloppyDTV of Anysee tuner in je Windows Media Center, omdat de omrekentabellen die door deze tuners gebruikt worden niet automatisch aangepast worden.
 
Deze on-line tool zorgt ervoor dat de .TPL (Anysee) of .reg (FireDTV/FloppyDTV) bestanden voor deze tuners automatisch aangemaakt worden. Gewoon even je Ziggo netwerknummer invoeren en het bestand wordt helemaal gratis voor je gegenereerd.
Family Tree Builder

Gratis Genealogie Software voor Windows om een stamboom mee te maken. 

 ?Diagram Wizard welke u bijstaat om de prachtigste stamboomdiagrammen te maken in een paar stappen. Volledig te personaliseren met tientallen verschillende diagramtypen en stijlen om uit te kiezen. 

?Beschikbaar in 36 talen, ondersteunt meerdere invoertalen. 

?8 verschillende rapporten: genereer overzichtelijke rapporten welke uw voorouders, nakomelingen, relaties, tijdlijnen, naaste familie en adressen vertoont. 

Match! Een software-pakket voor sport-competities
Match is een gratis informatiesysteem waarmee alle 'administratieve taken' m.b.t. sport-competities kunnen worden geautomatiseerd, zoals:

* het maken van een wedstrijd-schema
* het uitrekenen van de ranglijst en evt. topscorers-lijst
* het bijhouden van de prestaties ('rapport-cijfers') van spelers
* het bijhouden van de toto-resultaten (voorspelling van wedstrijd-uitslagen)
* het maken van allerlei overzichten en statistieken, zoals te vinden in sport-magazines of kranten

Match is geschikt voor alle 'duel-sporten', dus sporten waarbij 2 spelers (2 teams of 2 individuen) tegen elkaar strijden om de overwinning, zoals voetbal en tennis.

De doelgroepen voor Match zijn:

* sport-clubs
* sport-bonden (bijv. UEFA)
* sport-media (bijv. sport- magazines, kranten etc.)
* sport(-statistiek)-liefhebbers (bijv. supporters, toto-spelers etc.)
* organisaties waar men een sport-competitie heeft (bijv. scholen, bedrijven etc.)

Match maakt gebruik van het database-programma Access (hoeft niet geïnstalleerd te zijn) en het spreadsheet-programma Excel.
BigJig
BigJig is een gratis programma waarmee je puzzles kunt maken op je computer. Nooit meer stukjes die weg zijn...
Banned Story (MapleSim)
Banned Story is een programmaatje voor de mensen die maplestory spelen, (niet ALLEEN maar voor de spelers, overignens). De functie van het programma is dat je er de characters mee kunt maken en als plaatje opslaan. Erg leuk en helemaal gratis!!!
Web Album Generator
Nog nooit was het zo eenvoudig (en gratis) om een foto album op het internet te publiseren! Gewoon de foto's toevoegen, aangeven in wat voor stijl het album aangemaakt moet worden en klaar is Klara! Even uploaden naar de homepage en iedereen kan meegenieten van uw kiekjes...
Visual Web Developer
Met dit softwarepakket van Microsoft kun u zelf webapplicaties schrijven voor ASP.NET 2.0, inclusief ontwerp en onderhoud voor uw database. De website gratisprogrammas.nl is met deze tool gemaakt!
CamStudio
Met dit gratis programma kunt u opnames maken van wat er allemaal op uw beeldscherm gebeurt. Zo kunt u dus anderen laten zien wat u doet! Help een verre vriend met het instellen van zijn schermbeveiliging of leg uw gebruikers uit wat ze moeten doen. (en hoe). Een filmpje zegt meestal meer dan 1000 woorden... Met of zonder geluid, als AVI of SWF en u kunt zelfs zelf meespelen, door de webcam PIP (Picture In Picture) mee te laten lopen!
AldfaerDit is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens.
LogTek Puzzle Maker
Dit is een puzzle maker met als thema: de Japanse puzzel ("Japanse Beeldzoekers" of "Logisch Tekenen"). Hierbij komt er een plaatje tevoorschijn als je de puzzel weet op te lossen.
Huishoudgeldprogramma
Gratis huishoudgeldprogramma
Controle op de saldi van bank-, giro-, en kasrekeningen
· Volkomen vrij in het kiezen van ontvangsten– en uitgavenrubrieken
· Onbeperkt aantal bank–, giro– en kasrekeningen
· Overzicht per maand per soort ontvangsten en uitgaven
· Overzicht per soort ontvangsten en uitgaven
· Overzicht totalen ontvangsten en uitgaven per maand
· Diverse exportmogelijkheden naar Excel
· Veel toelichting op de schermen
Dynamic Drive FavIcon Generator
Op Dynamic Drive kun je een hele mooie FavIcon Generator vinden. Hiermee kun je met een druk op de knop een foto omtoveren tot een favicon. Voeg aan je site onderstaande meta-tag toe en je favicon wordt zichtbaar in alle browsers:
<link href="images/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon"/>
LEGO Digital Designer
Bent u het ook zo zat om telkens weer steentjes aan te moeten schaffen om uw lego bouwwerk af te krijgen, nou.... dat hoeft nu niet meer. Nu bouwt u helemaal virtueel (en gratis) de mooiste creaties met de 763 verschillende blokjes die beschikbaar zijn!
Animationworld
Maakt u presentaties en wilt u animaties toevoegen, maar kunt u ze niet vinden.. Ga dan naar deze website voor al uw animaties. Honderden en helemaal gratis!
SnIco Edit
Met dit gratis programma maakt u in een handomdraai uw eigen iconen!
Mijn woordenboek
Online woordenboek met diverse functies. Of het om de Nederlandse of een anders taal gaat, dit is de site voor al uw taalvragen.
UnderCoverXP
Download jij ook wel eens een dvd? Maar heb je dan geen (goede) cover om in het doosje te doen? Dat is nu verleden tijd. Met dit programma kun je gemakkelijk covers van allerlei soorten en maten direct printen.
Sound Club
In dit gratis programma zijn bijna alle instrumenten in verwerkt! Zo kan je gemakkelijk allerlei muziekjes maken door een paar klikken uit te voeren.
PixelToolbox
Maak vele soorten grafische bestanden voor alle Windows versies
osCommerce Online Merchant
Nu wordt het wel heel eenvoudig om uw eigen web-winkel op te starten! Met deze gratis oplossing bent u in een mum van tijd up-and-running en kunt u beginnen met uw handel via internet te verkopen. osCommerce is uitermate flexibel en helemaal aan uw eigen wensen aan te passen. Bent u nog niet overtuigd? Kijk dan maar eens even op deze demonstratie-pagina! Uw website moet wel ondersteuning bieden voor PHP (vanaf versie 4), maar dat is bij de gerespecteerde providers geen probleem!
Indo Recipes
Voor alle smullers onder ons: Een Indonesische Recepten Database, met meer dan 1200 authentieke indonesische recepten. Om een recept te kunnen lezen en maken moet je je eerst aanmelden, wat UITERAARD gratis is.
Wrts - Overhoren
Altijd al moeite gehad met het leren van een vreemde taal? Met deze gratis ONLINE overhoor tool is het makkelijker om de woordjes meester te worden.
Mixxx
Of je nou een amateur of een professionele DJ bent, iedereen kan met dit programma geluiden en muziek mixen en maken.
Nederlands Rijmwoordenboek
Dit online en gratis rijmwoordenboek bevat een uitgebreide verzameling rijmwoorden die systematisch zijn gerangschikt qua klank, klemtoon en aantal lettergrepen.
ReceptenDB
Receptensoftware waarmee u heel eenvoudig uw recepten kunt invoeren en opslaan op uw eigen computer. Recepten zijn snel teruggevonden via de zoekfunctie, welke u met 1 druk op de knop afdrukt op de printer. U vindt de lekkerste recepten netjes gecategoriseerd, en u kunt ook zoeken op receptnaam of in de bereiding. Alle recepten zijn gedeeld door gebruikers, ook u kunt uw favoriete recepten met ons delen.
Gratis CV op NationaleVacaturebank.nl Helemaal gratis!
SoftCuisine
Weg met al die knipsels en losse recepten. SoftCuisine is een digitaal kookboek waarmee je je recepten op alle manieren kan doorzoeken. Op de ingrediënten bijvoorbeeld, maar ook op de hoeveelheid calorieën of moeilijkheidsgraad.
Astra Jigsaw Landmarks Edition
Jigsaw is een programma waarmee je puzzels kunt maken op je computer. In deze versie zijn landschappen het thema!
Mick´s Rijmwoordenboek
Het is weer de tijd van pepernoten, cadeautjes, suprises en... gedichten! Er wordt al weer flink op los gerijmd.
  • Aantal woorden: 22360
  • Aantal categorieën: 2694
Met behulp van deze gratis website is uw gedicht zo gereed!
S.E.P. - Bouwkraan
Veel jongens hebben vroeger uren gespeeld met een model van een hijskraan. Dolle pret! Met dit programma kun je weer even met een hijskraan spelen en hijsen en lasten verplaatsen. Er kan zelfs op de bouwplaats aan een bouwwerkje worden gebouwd.
Astra Jigsaw Art Edition
Jigsaw is een gratis programma waarmee je puzzels kunt maken op je computer. Nooit meer stukjes die weg zijn... In deze versie zijn kunstwerken het thema!
VoedCalc
VoedCalc is een gratis programma waarmee de calorische waarde (Energie, in kcal en KJ) en de hoeveelheden voedingsstoffen eiwit, vet en koolhydraten van een recept kunnen worden berekend. Het recept kan compleet met een bereidingswijze vervolgens worden opgeslagen. De opgeslagen recepten kunt u raadplegen en ook printen op zowel A4 als A5 formaat. Het programma heeft gegevens voor 450 (!) ingrediënten.
Virtual Garden
Met Virtual Garden kun je je eigen tuin kunt ontwerpen. Probeer het maar eens. Je kunt een test gewoon in de browser doen! Je hebt dan wel Macromedia Shockwave nodig.
Guitar Tuner
Audio Phonics Guitar Tuner is de snelste en meest nauwkeurige guitar tuner die er is. Het programma is makkelijk in gebruik en bovendien gratis!!!
SynthesiaEen leuke maniet om piano te leren spelen, laat via midi strepen zien op de toetsen die je kan indrukken.Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.