Helemaal gratis programma's

Overzicht van gratis programma's in de categorie opslag

Contact Keeper
Contact Keeper is heel simpel gezegd een digitaal adressenboekje.
Allzip
Een programma waarmee je vrijwel alle zip-bestanden kunt openen.
Uranium Backup
Helemaal gratis al uw belangrijke informatie backuppen (veiligstellen) zodat u nooit meer belangrijke gegevens kwijt raakt!
Virtual CloneDrive
Met dit programma van SlySoft (elby) kunt u eenvoudig ISO images (die u heeft gedownload of gemaakt met bijvoorbeeld CloneCD of PowerISO) als een virtuele schijf op uw computer benaderen. U hoeft ze dus niet meer op een CD of DVD te branden om ze te kunnen gebruiken. Gratis!
  • Ondersteunt alle standaard imageformaten zoals ISO, BIN, CCD
  • Ondersteunt tot 8 virtuele spelers tegelijk
Partition Manager Home Edition V2.0
Helemaal gratis de partities (schijfletters) van uw Windows (Vista) PC groter en kleiner maken, aanmaken, verwijderen, indelen, verbergen (en weer tevoorschijn toveren). Een geweldig alternatief voor het dure Partition Magic!
KeePass Password Safe Portable
KeePass Password Safe Portable is een programma waar je al je wachtwoorden in kunt stoppen en altijd kunt raadplegen als je je wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten. Erg handig dat het programma portable is, dus je kan het altijd en overal gebruiken (wel je stick meenemen).
IZArc
Pakt alles in en uit: 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO. Geen andere meer nodig...
7-Zip
Ondersteuning voor de volgende formaten:
Inpakken / uitpakken: 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 en TAR
Alleen uitpakken: CAB, ARJ, LZH, CHM, Z, CPIO, RPM en DEB
UnderCoverXP
Download jij ook wel eens een dvd? Maar heb je dan geen (goede) cover om in het doosje te doen? Dat is nu verleden tijd. Met dit programma kun je gemakkelijk covers van allerlei soorten en maten direct printen.
InfraRecorder
Met deze software kun je disk-cd en dvd images maken. De resultaat is een standaard ISO of BIN/CUE image. Tevens kun je de zo gemaakte images meteen branden! Daarnaast kun je dit gratis programma ook gebruiken om een CD of DVD te kopieëren. Ook aan het rippen van audio en data is gedacht (naar .wav, .wma, .ogg, .mp3 en .iso)
Carta
Carta is een gratis receptenprogramma waarin je je eigen favoriete recepten kunt opslaan, eventueel met foto. Het invoeren is eenvoudig gehouden, zodat je snel recepten die je bijvoorbeeld op het net vindt in Carta kunt opnemen.
CDBurnerXP Pro
Geen Nero bij uw PC gekregen? Geen nood, want er is een gratis alternatief! CD's en DVD's branden is geen probleem meer. Deze formaten worden ondersteund: CD-R, CD-RW, DVD+R/RW en DVD-R/RW. Ook het branden van ISO images is mogelijk.
IZArc 2 Go
Deze versie van de zipper is dezelfde als de gewone IZArc (ook op deze site te downloaden), maar deze is voor op je (USB) stick...
IsoBuster
IsoBuster is een hoog gespecialiseerd en makkelijk te gebruiken CD, DVD, BD en HD DVD datarecuperatie programma. Het ondersteunt alle optische disc formaten en alle bekende optische bestandssystemen ... Recupereer verloren bestanden van beschadigde CD's, DVD's, Blue Laser discs (BD en HD DVD), red belangrijke documenten, dierbare foto's, videomateriaal van familie, die enige backup van je systeem, ... IsoBuster kan het allemaal, gratis!
ImgBurn
Lezen, maken en schrijven van image bestanden (BIN, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG en PDI) naar CD, DVD, HD DVD en Blu-ray! Heel eenvoudig en gratis.
Corel WordPerfect Lightning
Gratis software aan voor het vastleggen van ideeën, notities, informatie en afbeeldingen. Het geeft overzicht en duidelijkheid. Heel handig.
Any Password
Ook zo'n moeite met het onthouden van al uw wachtwoorden en inlog gegevens? Dit programma is uw gratis geheugensteun.
FinalBurner FREE
FinalBurner FREE is een gratis programma om CD's en DVD's mee te branden. Er kunnen data- ook video-DVD's gemaakt worden en ook ISO images branden behoort tot de mogelijkheden.Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.