Helemaal gratis programma's

Overzicht van gratis programma's in de categorie beveiliging

ShieldsUP!
Handig als je (de instellingen van) je firewall wil testen. Binnen enkele seconden weet u hoe uw beveiliging erbij staat en of u toch nog wat moet sleutelen . Dat test ShieldsUP! dus helemaal gratis voor u. En als altijd geldt: groen = en rood = .
SPAMfighter Pro free
Nu is het afgelopen met die vervelende spam! Elke mail die uw postbus binnen komt wordt door SPAMfighter gecontroleerd en eventueel meteen verwijderd. Gebruik de link om een trial versie van SPAMfighter PRO te downloaden. Na de 30 dagen van de proefperiode kunt u het product gewoon gratis (en legaal) blijven gebruiken!
RockXP
Haal nu wel héééééél gemakkelijk (en gratis) al uw codes en wachtwoorden terug. Installatie-sleutels van Windows en Office, wachtwoorden van gebruikers, internet-accounts en verbindingen.
Laptop Alarm
Wil je je laptop beveiligen maar niet door allerlei moeilijke software te kopen? Download dan nu Laptop Alarm en je laptop zal een heel stuk minder diefstal gevaar hebben. Als je Laptop Alarm instelt kan je een alarm af laten gaan als:
  • er iemand je usb muis eruit haalt
  • als iemand de stoom van je laptop af haalt
  • als iemand je laptop probeert af te sluiten.
SUPERAntiSpyware
Als de Trojaanse paarden echt niet willen verdwijnen, gebruik dit programma!
Dit is een van de beste anti-spywareprogramma's voor hardnekkige spyware zoals Trojaanse paarden
en andere verschillende soorten moeilijk-te-verwijderen-spyware.
De betaalde versie van dit programma heeft meer functies, maar de spywarescanner van deze gratis versie werkt even goed!
Pc-Guardian
Pc-Guardian heeft een programma ontwikkeld dat ouders helpt om hun kind aan te sturen en te coachen bij een goed en veilig gebruik van de computer en het internet.

Het programma bestaat uit drie onderdelen:
Het limiteren van het computergebruik in tijd per dag per kind (zodat er ook nog tijd over blijft voot bijvoorbeeld sociale activiteiten);
Het informeren van de ouder wanneer het kind (per ongeluk) dubieuze of potentieel gevaarlijke websites bezoekt en daaraan gekoppelde activiteiten uitvoert;
Zo ontvangt de ouder een e-mailbericht op zijn computer in geval hun kind:
Adult (sex) websites bezoekt;
Websites bekijkt waarvan de inhoud gevoelig ligt, zoals "Pro-anorexia site ", "pro-nazi-site", "Casino sites", "Site over drugs", etc.;
Chat gesprekken voert met personen waarvan de inhoud sexueel, gewelddadig of kwetsend (pesten) van aard is;
Computerspelletjes speelt welke niet geschikt zijn voor zijn leeftijd of met bovengenoemde inhoud (op dit moment nog onder constructie).
Het verstrekken van historisch overzicht van door hun kind uitgevoerde computeractiviteiten en bezochte websites.
Deze drie programma onderdelen bieden de ouder een opvoedkundig instrument om met hun kind in overleg te gaan over een gezond gebruik van de computer en een veilig gebruik van internet.
YAMCAM
Eigen webcamserver opzetten. Yet Another Webcam Software kan beelden via het internet makkelijk delen.
AVG Anti-VirusAlweer een beregoed en helemaal gratis anti-virus-programma. Enkele minuten installeren en u bent goed beveiligd, inclusief iedere dag updates van de virus-bestanden. Wel in het engels, maar zelfs de standaard instellingen bewerkstelligen al een goede beveiliging
AntiVir
Helaas niet in het Nederlands, maar deze geweldige virusscanner laat zich zonder problemen installeren en beveiligt uw PC tegen ongewenste programma's!
HijackThis
Met dit programma kun je bestanden opsporen en naar eigen behoren verwijderen. Dit is een handig programma om virussen te verwijderen als je virus scanner het niet kan vinden of verwijderen!!!
AutoRuns for Windows
Een zéér complete lijst van progamma's die gestart worden als u uw computer aanzet.
Comodo Free Firewall
Een goede, betrouwbare en razendsnelle firewall. Eenvoudig te installeren en te gebruiken.
FlyingBit Password Keeper
Al uw wachtwoorden, inlogcodes, serial numbers en activatie codes handig, gratis en veilig bij elkaar. Gewoon op de PC of USB stick! Ook als de USB stick gestolen wordt is het voor de onverlaat onmogelijk om uw gegevens te bekijken als hij het wachtwoord niet weet!
SDelete
Als u SDelete gebruikt kunt u ervan uit gaan dat uw bestand echt weg is! Er blijft dus niets herkenbaar op de harde schijf achter! Erg veilig!
BitDefender 10 Free Edition
Ook deze bekende firewall is gratis beschikbaar.
Ad-Aware
Wordt u ook zo vreselijk moedeloos van al die spyware? Dit gratis programma maakt daar korte metten mee! Dit programma valt de spyware aan en zorgt ervoor dat u verlost bent van pop-ups, een trage PC en  zelfs diefstal van gegevens!
avast! Home Edition (antivirus)
Gratis virus programma, taal in Nederlands en vele andere. 
Registratie nodig, geldig voor 1 jaar, hierna registratie verlengen.
PendMoves & MoveFile
Nu bent u voor eens en altijd verlost van de melding 'Kan bestand niet verwijderen omdat het in gebruik is'. Voorals virussen en andere mal-ware hebben daar last van! Nu wordt het bestand gewoon verwijderd als u de computer de volgende keer aan zet of opstart.
Ashampoo® FireWall FREE
Alweer zo'n prachtig programma van Ashampoo! En hier een gratis versie van hun kleine-maar-fijne firewall.
Spamihilator
Efficiënt zelflerend spamfilter, met veel instelmogelijkheden. Mogelijkheid blokkeren afzenders, ook in te stellen dat alleen mail wordt ontvangen van afzenders welke in adresboek staan vermeld. Veel talenpakketen, o.a. Nederlands (Dutch) zie link:  http://www.spamihilator.com/langpacks
Outpost Firewall Free
Alweer een gratis variant van een sterk product! Beveilig nu uw computer tegen ongewenste aanvallen met deze eenvoudige firewall.
ShareEnum
Nu ziet u in één oogopslag welke delingen (shares) er in uw netwerk zitten en voor wie ze toegankelijk zijn. Handig als uw gebruikers het allemaal niet zo nauw nemen met 'die veilighid.'Gratis Software Site.nl


Skip Navigation Links
Home
Gratis programma toevoegen
Contact


Disclaimer

De inhoud van de website gratisprogrammas.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Gebruik van de gegevens op deze website gebeurt uitdrukkelijk voor eigen risico van de bezoeker en de webmaster van gratisprogrammas.nl stelt zich op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op deze website gegeven wordt.